Ultralyd (eFAST proceduren)

20806589_10155335877552819_783144548_o

Kurset:
Har du interesse i at lære at betjene et ultralydsapparat og bruge det til at lave en eFAST-undersøgelse (Extended Focused Assessment With Sonography for Trauma), som blandt andet bruges til traumepatienter? Så er dette kursus for dig! Kurset er et 4 timers praktisk kursus med masser af “hands-on” undervisning der dækker grundlæggende brug af ultralydsapparater, samt hvordan eFAST-scanningen udføres på en patient.

Tid og sted:
Kurset varer 4 timer, typisk i tidsrummet kl. 16 til 20. Kurset afholdes 1-2 gange pr. semester.
eFAST kurset bliver afholdt i ultralydskælderen, Radiologisk afd., OUH. Vi har derfor både godt apparatur og perfekte lokaler til rådighed!

Målgruppe:
Alle studerende der har bestået 3. semester, og er medlem af SATS, er velkomne på kurset. Det er værd at tage med, også selvom du aldrig har prøvet at bruge et ultralydsapparat før!

Yderligere information:
Prisen for kurset er somregel 65 kr, hvilket dækker matreiale omkostninger, og lidt at spise og drikke.
Det er en forudsætning, at man er medlem af SATS. Medlemsskab kan tilkøbes på billetto, og koster 50 kr. for dette og næste semester, eller 120 kr for hele bacheloren eller kandidaten.
Tildmelding foregår via biletto.
Se opslag og nyheder for information om tilmelding, dato og pris, eller hold øje med vores facebook side: https://www.facebook.com/SATSodense/?fref=ts