Akut behandling

IMG_0061IMG_0233

Kurset:
Akut behandling er et praktisk orienteret kursus, der omhandler akut præhospital behandling og førstehjælp. ABCDE algoritmen er i hovedsædet, og gennem praktiske handlebaner lærer kursisterne at bruge ABCDE i praksis, samt anvende basal førstehjælp til akutte situationer. På kurset er der rig mulighed for at øve HLR med AED på dukker, træne behandlingen af astma, brandsår, blødninger samt mange andre akutte tilfælde.
Kursets er bygget op om en praktisk handlebane, der vil udfordre dine evner indenfor førstehjælp og præhospital behandling, men der suppleres altid med en teoretisk og faglig gennemgang, og mulighed for spørgsmål til vores top professionelle instruktorer. Så kom med og få gode råd og læring med på vejen, i mens du og dit hold kæmper jer gennem ulykker og katastrofer.
Kurset er et samarbejde mellem SATS og Førstehjælp For Folkeskoler (FFF).

Tid og sted:
4 timer, typisk en hverdagsaften.
Kurset afholdes en gang per semester, op til modul 1 akutberedskabs eksamen.

Målgruppe:
Alle studerende er velkomne, men kurset bygger meget på evner erhvervet ved akut beredskabs undervisningen, så kurset er derfor særligt relevant for modul 1.

Yderligere info:
Tilmelding foregår via billetto.
Pris plejer at være 35 kr.
Der kræves ikke medlemskab af hverken SATS eller FFF
Se opslag og nyheder for info omkring næste kursus, eller følg med på vores facebookside: https://www.facebook.com/SATSodense/?ref=aymt_homepage_panel