Kursus i anlæggelse af PVK nr. 2!

Skærmbillede 2014-03-30 kl. 14.57.57

Onsdag d. 7. maj afholder SATS semesterets 2. kursus i anlæggelse af perifert venekateter (PVK).
Sian Robinson, afdelingslæge og ph.d. studerende på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V, OUH, underviser endnu engang 2 timer. Efter undervisningen er der mulighed for at øve sig på en ”stikke-pude/hånd” inden vi prøver på hinanden. Kurset henvender sig både til dem, der aldrig har anlagt IV-adgang før, og dem der gerne vil genopfriske gammel lærdom.
Der er begrænset antal pladser på kurset, og tilmelding sker ved at sende en mail til praktiskaften@gmail.com med navn, semester, SDU-login (fx hejen11) og om man er medlem af SATS eller ej.

Tilmeldingen starter fredag d. 29/04 kl. 12.00, hvor pladserne vil blive fordelt efter først til mølle princippet (svar sendes ud senest mandag samlet).
Prisen for deltagelse på kurset er 30 kr. for SATS-medlemmer. Er man ikke allerede medlem, er det naturligvis muligt at melde sig ind. Kontingent koster 50 kr. for resten af 2014 eller 120 kr. for hele bacheloren eller kandidaten.
Selve indbetalingen til kurset sker når plads på kurset er bekræftet, og endelig bekræftelse modtages, når vi har modtaget betalingen.

PVK er sponsoreret af B. Braun Medical.
Fikseringsplaster og tape er sponsoreret af 3M.

Kurset afholdes den 7. maj 2014, kl. 16.00-18.00 i Marie Krogh – klinikbygningen, OUH.